Wij stellen ons graag even aan u voor.

Marja Lijffijt, initiatiefnemer

Ik ben Marja en woon in De Meern. Al jarenlang werk ik met veel plezier bij de ouderen, zowel in een instelling, dagbesteding alsook bij de ouderen thuis.

Gedurende de afgelopen 30 jaar heb ik in verschillende functies gewerkt en zodoende de ouderenzorg van verschillende kanten leren kennen.

Het is voor mij een uitdaging om samen te onderzoeken naar de mogelijkheden om een zo prettig mogelijke dag te hebben. Dit kan voor iedereen een andere invulling hebben.

Foto van Evelien en Marja
Foto van gebakjes

Evelien van Deursen, initiatiefnemer

Ik ben Evelien en ik woon in Nieuwegein.

Vanaf 1988 heb ik in verschillende werkvelden ervaring opgedaan, voornamelijk in de ouderenzorg, waarbij ik de laatste jaren als verpleegkundig aandachtsvelder in de geriatrische ouderenzorg heb gewerkt. Daarbij veel ervaring opgedaan in de screening van gezondheidrisico’s en het inzetten van preventieve maatregelen.

Ik ga graag uit van de mogelijkheden van iemand om het beste uit de dag te halen, en zodoende met voldoening terug te kunnen kijken op een geslaagde dag.

Vragen

Mocht u nog vragen hebben, dan vragen we u om het contactformulier in te vullen waarna we zo snel mogelijk contact met u zullen opnemen.